16 Şubat 2013 Cumartesi

Tepekent’te Ağaç Şenliği Yapılacak

Tepekent’te var olan yeşil alanların çoğaltılması ve gelecek nesillere yeşil bir dünya bırakma gayesiyle, Tepekent’te Ağaç Dikme Şenliği yapılacak. Şenliğin organizasyonunu Tepekent Kent Yönetimi ile Kent Konseyi birlikte hazırlıyor.

24 Şubat Pazar günü gerçekleşecek olan etkinlik sabah Arel Üniversitesi’nde saat 10:00’da ücretsiz kahvaltı ile başlayacak. Tepekent’lilerin kahvaltı için önceden 0212 860 00 01 numaralı telefonu arayarak rezervasyon yaptırmaları ve 300 kişi kapasiteli salonda yer ayırtmaları gerekiyor.

Kahvaltı sonrasında Tepekent Kent Konseyi tarafından hazırlanan bir sunum gösterilecek ve Konsey Başkanı Bülent Kılınç tarafından bir konuşma yapılacak. Ardından Tepekent’te 10 yılı aşkın süredir oturan ve ikamet kaydı Tepekent’te olan üyelere Tepekent’lilik bilinci oluşturması adına plaket verilecek. Çevre sorumluluğunu yeni kuşaklara kazandırmak amacıyla Tepekent Bahadır Demir İlköğretim Okulu’nda düzenlenen “Ağaç ve Orman Sevgisi” konulu şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verilecek.
Ödüllerin dağıtılmasıyla beraber ağaç dikme alanına geçilecek ve Tepekent Çocuk Ormanı’nın hayat bulması için hazırlanan alanda ağaçlar dikilecek.

Tüm Tepekent’lileri bu önemli ve güzel etkinlikte katılımcı olmaya çağırıyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder