16 Şubat 2013 Cumartesi

Tepekent Kent Yönetimi’nden Yeni Kaymakam’a Hoşgeldin Ziyareti

6 Şubat Çarşamba günü Tepekent Kent Yönetimi bütün üyeleriyle birlikte İlçe Kaymakam’ı Sayın İbrahim Yurdakul’u makamında ziyaret ederek yeni ilçe kaymakamımız Sayın Yurdakul’a görevinde başarılar diledi ve tüm Tepekent’liler adına selam getirdiklerini ifade etti.

Kaymakamlık nezdinde Tepekent’in ifade edildiği ziyarette, kentin çözüm bekleyen önemli sorunları hakkında Sayın Yurdakul’a malumat verildi. Tepekent’in güvenliğini daha etkin olarak sağlama hususunda İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün gerçekleştirdikleri hizmetlerin daha da arttırılması yönünde talepte bulunuldu. İlçe Kaymakamı Sayın Yurdakul Emniyet Müdürü ile görüşerek gerekli talimatı vereceğine dair söz verdi.

Tepekent’in önemli gündem maddelerinden biri olan ve daha önce İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu’nun da yapımının tamamlanmasına dair talimat verdiği, İşitme Engelliler Okulu İnşaatı’nın bir an evvel bitirilmesi için kaymakamlıktan destek talep edildi. Sayın Yurdakul konu ile ilgili malumatının bulunduğunu, gerekenin yapılması için elinden geleni yapacağını söyledi.

Tepekent’in acil ihtiyacı haline gelmiş olan Sağlık Ocağı konusunun da görüşüldüğü ziyarette, Kaymakam Sayın İbrahim Yurdakul’a konunun geldiği aşama hakkında bilgi verilerek, Mobil Sağlık Hizmeti konusunda destek istendi. Tepekent Kent Yönetimi’nin bu talebine de olumlu yanıt veren Sayın Yurdakul, Büyükçekmece İlçe Sağlık Müdürü ile görüşeceğini ve kendisine gerekli talimatı vereceğini ifade etti.

Tepekent Kent Yönetimi’nin Tepekent’te 24 Şubat tarihinde yapılacak olan Ağaç Dikme Şenliği’ne de Kaymakamlık makamını da görmek istediklerine dair dileğine, olumlu yaklaşan Sayın Yurdakul, ülkemizin çevre bilincine katkıda bulunmaktan dolayı mutlu olacağını ifade etti.

Tepekent Kent Yönetimi’nin yeni görevinde başarılar dileyerek kutladığı kaymakamlık ziyareti, oldukça samimi bir ortamda sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder