10 Ağustos 2012 Cuma

Tepekent Halk Otobüsleri’ne Yeni Bekleme Yeri Tahsis Edildi


Tepekent Halk Otobüsleri artık kent içinde bekleme yapmayacaklar, bekleme için kendilerine tahsis edilen yeni alanı kullanacaklar.
Tepekent Yönetimi’nin aldığı karar doğrultusunca, daha önce Tepekent içerisinde; Kız Öğrenci Yurdu önü, Kiraz Sokak’taki son durakta kalkış yapacakları saatleri bekleyen otobüsler, bundan sonra Fidanlık Alanı’nın yanındaki arazide bekleme yapacaklar. Hareket saatlerinde de yine Kiraz Sokak’taki son duraktan yolcularını alıp, eski güzergahlarında devam edecekler.
Bu amaçla bekleme sahasının zemini asfaltlandı ve şoförlerin kapalı alan ihtiyaçları için konteyner yerleştirildi. Ayrıca, yine bu alanda bir de tuvalet temin edildi.
Yeni yerlerinden memnun olduklarını söyleyen Halk Otobüsü şoförleri, Tepekent Yönetimi’ne kendilerine yardımcı oldukları için müteşekkir olduklarını söylediler.
Otobüslerin yeni alana taşınmaları ile, cadde ve sokaklarda yaşanan trafik yoğunluğunun önüne geçilmiş oldu. Otobüslerin güzergahlarının değişmeyeceği bu yeni uygulamada, kent içi trafiğinin düzene kavuşması amaçlandı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder