13 Nisan 2012 Cuma

Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü’nden Tepekent’e Ziyaret


Tepekent önemli bir misafiri daha ağırladı. Büyükçekmece İlçe Emniyet Müdürü Sayın Mustafa Haluk Öztürk kentimizi ziyaret etti.

 11 Nisan 2012 günü Tepekent Yönetim Kurulu toplantısına katılan Öztürk, Tepekent’in güvenliğiyle ilgili konularda neler yapılabileceği ile ilgili soruları yanıtladı. Halen devam eden devriye ekiplerinin kontrol sıklığını arttıracakları sözünü de verdi.

 Emniyet Müdürlükleri bünyesinde kurulan Toplum Destek Polisi birimi hakkında bilgiler de veren Öztürk; bu birimin şimdiye kadar gerçekleştirdiği eğitim toplantılarını örnek göstererek, Tepekent’te yaşayanlar için de benzer toplantılar düzenleyebileceklerini ifade etti.

 Tepekent Kent Yönetimi’nin güvenliği arttırmak ve daha etkin kılmak için neler yapılabileceğine dair sorularına, ellerinden gelen tüm çabayı gösterecekleri yanıtını veren Öztürk, kanunlar çerçevesinde gerekenlerin eksiksiz yerine getirileceğini ve suçlarla mücadele de Tepekent halkının kendilerine yardımcı olmalarını beklediklerini söyledi.

 Kent içinde oluşabilecek herhangi bir nahoş durumda; olayın tanıklarının hiç çekinmeden 155 numaralı Polis İmdat telefonuna bilgi vermelerinin bir vatandaşlık vazifesi olduğunu, toplumun güvenliğini sağlamanın bireylerin bilinçlenmesiyle ve bilgi iletmeleriyle çok yakından ilgili olduğunu söyledi.

Tepekent Yönetim binasında gerçekleşen ziyaret, karşılıklı olarak dayanışma ve işbirliği temennileriyle sona erdi. 

1 yorum: