13 Aralık 2013 Cuma

Arel Üniversitesi ile Müşterek Çalışma Başlatılıyor

Arel Üniversitesi Genel sekreteri Ali Kurt; Tepekent Kent Yönetimi’nin daveti üzerine, mevcut olan ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla 11 Aralık günü yapılan Tepekent Kent Yönetimi’nin haftalık toplantısına iştirak eden Kurt, göreve yeni seçilen Yönetim Kurulu üyelerini de tebrik ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

Toplantıda kentin içerisinde yer alan ve binlerce öğrencisi bulunan üniversitenin, kentte sebep olduğu sorunlar dile getirilerek çözüm yolları arandı ve genel anlamda mutabakata varıldı. Üniversite’nin Tepekent Kent Yönetimi’nden taleplerini de dile getiren Kurt; iyi niyetli olduklarını ve çözüm için ne gerekiyorsa üzerlerine düşeni yapacaklarını söyledi.

Üniversite’nin imkanlarından Tepekent’lilerin daha fazla yararlandırılması konusunda ise, her zaman olumlu olduklarını ve kapılarının kent sakinlerine açık olduğunu ifade etti. Sosyal, kültürel  ve sportif faaliyetlere Tepekent’lilerin de katılımının mümkün olduğunu ifade eden Kurt, tüm kentlileri üniversiteye davet etti.


En kısa zamanda yapılacak çalışmalarla ilgili tekrar bir araya gelineceğini de ifade eden Genel Sekreter Ali Kurt, memnuniyetini ifade ederek binadan ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder