1 Ekim 2013 Salı

Tepekent’te Genel Kurul Öncesi Toplantı Yapıldı

Tepekent Kent Yönetimi’nin göreve başlamasının üzerinden geçen 2 yıllık zaman sürecini değerlendirdiği bir toplantı yapıldı.

Arel Üniversitesi Konferans Salonu’nda yapılan toplantı, Tepekent Kent Yönetimi adına Başkan Emre Saltık’ın açılış konuşmasıyla başladı ve yönetimin 2 yıllık çalışmalarını açıkladığı bir sunumla devam etti. 

Yaklaşık 25 dakika süren sunumda, tüm yapılan hizmetler fotoğraflar eşliğinde anlatıldı. Gelinen noktada Yönetim’in göreve başladığı günden bugüne hayata geçirmek için çaba sarfettiği ve öncelikli olarak addettiği 5 büyük projenin nihai durumları hakkında bilgiler verildi.

Sunum ve bilgilendirmelerin ardından üyelerin sorularına geçildi ve Tepekent Kent Yönetimi adına Emre Saltık, soruları cevaplandırdı.

Tüm telefon numaralarına SMS gönderilmesine ve telefonla aranan 870 kişiye rağmen toplantıya katılımın çok az olmasına değinildi. Tepekent’in gelişimindeki en önemli unsurun insan faktörü olduğunun vurgulandığı toplantıda, toplantı ve seçimlere katılım oranının yükselmesinin çok sesliliğin ve demokrasinin doğru işletilmesi açısından çok önemli olduğunun altı çizildi.

Katılımcılara çok teşekkür eden Saltık, önümüzdeki günlerde yaklaşacak olan Genel Kurul’da Tepekent adına en hayırlı sonucun olmasını dileyerek konuşmasına son verdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder