15 Temmuz 2013 Pazartesi

Büyükçekmece – Çatalca Yoluna Bağlantı Yolu’nda Son Gelişmeler

Tepekent’e ulaşımı sağlayacak olan Büyükçekmece – Çatalca yoluna bağlantı yolu çalışmaları hız kazandı.

Tepekent Kent Yönetimi, Yönetim Kurulu üyeleri Mustafa Kaçmaz ve Sinan Kömür Karayolları 1. Bölge Müdürü Mehmet Karaman’ı ziyaret ettiler. Ziyaretin ana teması Tepekent’ten Büyükçekmece – Çatalca yoluna ulaşım ve köprülü kavşak yapılması idi. Bağlantı yolu ve köprünün yapımına başlanmasını müteakiben, köprülü kavşağın karayolları tarafından yapılacağının sözü alındı.

Bağlantı yolu ile ilgili olarak, Büyükçekmece Belediyesi proje tadilatını yaptı. Hazırlanan proje tadilatı, Bölge Milletvekilimiz Sayın HAKAN ŞÜKÜR’ün yoğun çabalarıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Temmuz ayındaki meclisine alındı ve kabul edildi. Böylelikle köprülü kavşağın ve yolun tamamlanması ile ilgili hiçbir engel kalmamış oldu.

Bilindiği gibi köprülü kavşak ve bağlantı yolu projesinin ilk günlerinden beri Bölge Milletvekilimiz Sayın HAKAN ŞÜKÜR, Tepekent’e destek oldu. Tepekent Kent Yönetimi’nin destek taleplerine olumlu cevap verip bizzat Tepekent’e gelerek toplantıya katılan ŞÜKÜR, aynı toplantıya Karayolları 1. Bölge Müdürlüğü yetkililerinin de katılmasını sağladı.

Bu toplantının akabinde Çevre Koruma Müdürlüğü’ne yine vekilimiz ile yapılan ziyarette birebir görüşmelerde bulunuldu ve tüm izinlerin alınması sağlandı. Bu gelişmelerle birlikte Büyükçekmece Belediyesi de çalışmalara başladı.


Bütün bu aşamalarda emeği geçen Milletvekilimiz Sayın HAKAN ŞÜKÜR’e teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder