12 Kasım 2012 Pazartesi

Tepekent’e Dr. Hasan Akgün Ziyareti


Büyükçekmece Belediye Başkanı Sayın Dr. Hasan Akgün, 8 kasım 2012 Perşembe günü Tepekent Kent Yönetimi’ni ziyaret etti.
Tepekent’teki belediye hizmetlerinin ve Tepekent’in ihtiyaçlarının görüşüldüğü ziyarette; gündemde olan meselelerin tümü Kent Yönetimi tarafından, aktarıldı. Tepekent’lilerin ihtiyaç duyduğu belediyecilik hizmetlerinin sağlanması için, Dr. Hasan Akgün’e bilgiler verildi.
Çatalca yolu’ndan Tepekent’e girişi sağlayan yol ile, o noktada yapılacak olan kavşak ve üst geçit konusunda Dr. Hasan Akgün’den destek istendi. Teknik detaylar ve projenin detaylı olarak ele alındığı bu konuyla ilgili olarak; Başkan her türlü desteğe hazır olduklarını söyleyerek; gerekli talimatları verdi.
Tepekent içinde bulunan gölet alanının çevre düzenlemesi konusunda da destek istenen Akgün; bu alanı piknik alanı haline getirmek için, gereken ne varsa yapılacağına dair söz verdi. Açılışına da bizzat katılacağına dair söz verdi.
Tepekent içerisinde bulunan bitmemiş yollar meselesi de gündeme alındı. Bu yolların tamamlanması için Belediye’den destek istendi. Sayın Akgün Tepekent gibi bir bölgede yaşam kalitesi adına bu hizmeti de vereceklerini söyledi.
Görüşülen konulardan biri de Tepekent Meydanı projesiydi. Tepekent’e girişte gelen konukları karşılayacak olan etkileyici bir meydan projesi için nelerin yapılabileceği konuşuldu. Belediye ile beraber yapılması görüşülen proje için Başkan Dr. Hasan Akgün, tüm imkanlarıyla bu fikirlere yardımcı olacağına dair söz verdi.
Öğlen yemeğini de Tepekent Sosyal Tesisleri’nde yiyen Başkan Akgün; Tepekent ziyaretinden çok memnun olduğunu ifade ederek kentten ayrıldı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder