29 Mayıs 2012 Salı

Milletvekilimiz Sayın Hakan Şükür’den Tepekent Yönetimi Ziyareti


Bölgemiz milletvekili ve aynı zamanda da Tepekent sakinlerinden olan Sayın Hakan Şükür, 23 Mayıs Çarşamba günü Tepekent Yönetimi’ni ziyaret etti.
Tepekent ile ilgili konuların gündeme alındığı ziyarette, idari kurumlarla ilgili olan sorunlar için çözüm yolları arandı. Görüşmede Karayolları Müdürü Sayın Mehmet Kahraman, Başkan Yardımcıları Nuraydın Sak ve Ahmet Bayraktar da hazır bulundu.
Gündemin en önemli konularından biri, Tepekent’e bağlantı yollarının geldiği son durum ve eksikliklerdi. Tepekent girişindeki yolun ve Çatalca yolu üzerine yapılacak olan kavşak çalışmasının son durumu ele alınarak, bu çalışmaların bir an önce sonlandırılması gerektiği hususu vurgulandı. Özellikle Çatalca yolundan girişte, Tepekent istikametinde tehlike arz eden bu durumun ivedilikle çözülmesi hususunda yetkililerden yardım istendi ve çalışma süreci bir takvime bağlandı.
Yol ve bağlantı noktaları konularının ardından Tepekent’in diğer sorunlarına geçildi. Tepekent’te gelinen aşamalar hakkında milletvekilimiz Hakan Şükür’e bilgiler verildi. Tepekent’te yapımı devam eden projeler hakkında teknik detayların da aktarıldığı görüşme, Tepekent Sosyal Tesisleri’nde devam etti.
Sosyal Tesisler’in devam eden çalışmalarını yakından ve yerinde inceleyen Sayın Şükür; bu projenin Tepekent’e itibar kazandıracağını ve kent sakinlerinin kaynaşmalarına olumlu katkılar sağlayacağını ifade etti. Tepekent’e canlılık getirecek olan bu tesisle birlikte, kentin ihtiyaç duyduğu hareketliliğe kavuşacağını umduğunu söyledi.
Tepekent yollarının ve bağlantı noktalarının düzenlenmesi ile ilgili olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma Daire Başkanı Sayın Cevat Yaman ile bir görüşme yapılması yönünde karar alınmasıyla birlikte ziyaret sona erdi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder